ارتودنسی نامرئی (اینویزالاین)

ارتودنسی نامرئی

این سیستم بر خلاف روش مرسوم استفاده از سیم و براکت، شامل یکسری پلاکهای شفاف به تعداد ۲۰ تا ۳۶ عدد است که هر دو هفته بایستی پلاک تعویض شود.مدت زمان استفاده از پلاکها تقریبا تمام وقت( ۲۴ ساعته)  است و فقط موقع جویدن و نوشیدن  و مسواک زدن بایستی برداشته شوند.

مزایای ارتودنسی نامرئی:

-از لحاظ زیبایی بر روش براکت و سیم برتری دارند،و اغلب برای بزرگسالان مسئولیت پذیر که تمایلی به دیده شدن دستگاه ارتودنسی خود ندارند مناسب است.

-نیاز به مراجعات به مطب در اینویزالاین کمتر از روش سیم و براکت است.

-در مورد خوراکی ها محدودیتی ندارید( چون موقع خوردن و نوشیدن برداشته می شوند).

-رعایت بهداشت دهان ساده تر است، چون موقع مسواک زدن و نخ کشیدن برداشته می شوند.

معایب روش ارتودنسی نامرئی:

ارتودنسی نامرئی

۱- پلاک‌های ارتودنسی نامرئی برای درمان تمام مشکلات دندانی مناسب نیست و گاهی لازم است برای اصلاح ناهنجاری‌های شدیدتر از براکتهای معمول به همراه سیم استفاده کرد.در واقع بهترین نتایج درمانی با ارتودنسی نامرئی اغلب ضعیفتر و یا نهایتا در حد نتایج حاصل از درمان با براکتهای مرسوم است.

۲ -هزینه ارتودنسی نامرئی به دلیل استفاده از تکنولوژی روز،گاه تا چند برابر براکتهای مرسوم فلزی افزایش دارد که همین امر عامل محدود کننده قابل توجهی محسوب می شود. به علاوه پلاک‌ها باید هر دو هفته یک بار تعویض شود، که این کار برای برخی بیماران کلافه کننده است.

۳- سهل انگاری در استفاده از پلاک‌ها زمان درمان را طولانی‌تر می‌کند یا به عدم موفقیت آن می‌انجامد. حال آن که مشکل فراموشی و سهل انگاری در درمان با براکتهای فلزی چندان مطرح نمی باشد. لذا به ندرت این روش درمانی برای کودکان و نوجوانان توصیه می شود.

متخصص ارتودنسی‌ می‌تواند در تصمیم گیری در مورد نوع دستگاه ارتودنسی به شما کمک نماید .در هر صورت شما، چه از براکت‌های سرامیکی و یا  فلزی استفاده کنید و یا از ارتودنسی نامرئی و یا سایر روشها، از سرمایه گذاری خود در درمان ارتودنسی، بهره زیادی خواهید برد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: کلیک راست در این سایت غیر فعال می باشد.